Diensten

Drone Video’s

Met eigen drones proberen wij de mooiste beelden voor u te maken. Onze drones beschikken over verschillende nieuwe functies. Dit stelt ons in staat om een breed aanbod te bieden dat aansluit op vele van uw wensen.

SPOT biedt deze dienst aan omdat niet iedereen met een eigen drone aan het werk wil gaan. Voor ons is het een passie en gaan wij daarom graag de opdracht aan. Voor vragen? Neem contact met ons op.

De prijs zal u verbazen!

Bedrijfsvideo’s

Een bedrijfsvideo voor uw bedrijf is waardevol. Met onze eigen creatieve inbreng in combinatie met de wens van u als opdrachtgever maken wij een professionele en pakkende bedrijfsvideo.

Uiteraard werken wij op locatie en overleggen waar nodig is. Graag nemen wij met u de opties door om zo veel mogelijk persoonlijk te werk gaan.

Editen

SPOT is ook inzetbaar als editor. Wij hebben ervaring in verschillende softwareapplicaties. En kunnen daarom ook uw wensen goed verwerken. Met behulp van een specifieke werkwijze zijn wij in staat een hoogwaardig resultaat te leveren.

In overleg met u leveren wij zo snel mogelijk een Edit op. Flexibiliteit is bij SPOT erg belangrijk.

Aftermovies

Een leuk feest, buitenlandse shoot of een (afscheid) diner gehad? En u wilt dit later graag nog een keer terugkijken of als leuk cadeau geven. Dan gaan wij graag voor u aan het werk.

Op deze momenten is het belangrijk dat u geniet van het moment en ons het werk laat doen. SPOT creëert door middel van haar eigen werkwijze een mooie aftermovie zodat u later hier nog vele momenten van kan genieten.

Camera Werk

Een brede ervaring met het werken van verschillende camera’s. Flexibel in het gebruiken van (een ander soort) camera. Daar wij zelf ook een eigen collectie van camera’s in bezit hebben. Kunt u ons voor verschillende activiteiten inhuren.

Zo hebben wij ervaring in: Het centreren van de camera, het switchen tussen bepaalde shots op een mengpaneel, het instellen van de kleuren, het instaleren van de verschillende ISO’s , het filmen van stabiele beelden en natuurlijk het filmen van creatieve shots. U kunt natuurlijk ook voor een hele opdracht ons inhuren waarbij SPOT alles verzorgd. Graag vertellen wij u hier persoonlijk meer over.

Fotograferen

Fotografie maar dan net even anders.

SPOT biedt u als extra dienst een stukje fotografie aan. Een creatieve kijk op hoe foto’s gemaakt moeten worden en natuurlijk ook op het stukje achteraf. Het bewerken van alle foto’s en de kritische selectie.

SPOT is inzetbaar om de dienst fotografie als extra services uit te voeren in combinatie met een andere dienst. Bij fotografie gebruiken wij onze eigen apparatuur en kijken wij graag met u naar de opties die mogelijk zijn.

VOLLEDIG OVERZICHT?

Ga dan naar de startpagina.